Učlani se

Poštovani, učlaniti se u HGS možete na dva načina. Prvi način je ispunjavanjem online prijavnice (na dnu stranice). Drugi način je printanjem, te popunjavanjem PDF prijavnice (klikni na link za download). Popunjenu prijavnicu i kopiju osobne iskaznice (s obe strane) dostavite na adresu stožera HGS-a, Obala hrvatskog narodnog preporoda 5 u Splitu.

Napomena

Poštovani, prije no što ispunite prijavnicu za članstvo u HGS-u, molimo Vas da pročitate uvjete pristupanja koji se nalaze na dnu stranice. Također Vas želimo obavijestiti da ispunjavanjem ove elektroničke prijavnice postajete službeno član Hrvatske građanske stranke. Ova prijavnica ima jednaku vrijednost kao i papirni formular prijavnice za članstvo.

Podaci o pristupatelju:Molimo dopišite sigurnosni kod kojeg vidite ispisanog unutar okvira


Script by Dagon Design

Odluka o prijavnici

Na sjednici Predsjedništva 25. rujna 2009. Godine donesena je sljedeća odluka o potpisivanju elektronske prijavnice za članstvo u Hrvatskoj Građanskoj Stranci (u nastavku HGS).

Član 1.
Temeljem Članka 8. Statuta HGS-a, prihvaća se punovažnost elektronske prijavnice za članstvo.

Član 2.
Na Internetskim stranicama HGS-a istaknuti su Statut i Program HGS-a, te se pretpostavlja da je svaki potpisnik elektronske prijavnice za članstvo shodno Članku 8. iste i pročitao i prihvatio.

Član 3.
Elektronska prijavnica za članstvo je punovažna ukoliko je pravilno i u potpunosti ispunjena s obaveznim podatcima.

Član 4.
Elektronska prijavnica za članstvo smatra se vlastoručno potpisanom ukoliko je nakon pravilnog ispunjenja iz Člana 3. pritisnuto dugme PRIHVAĆAM.

Član 5.
Elektronsku prijavnicu za članstvo prima Središnji ured HGS-a i uvodi se prvo u Elektronski registar HGS-a, a zatim se kopija šalje e-mailom na uvid Predsjedništvu HGS-a.

Član 6.
Nakon odobrenja Predsjedništva HGS-a, uvodi se u Registar članova HGS-a i član postaje punopravni član te dobiva Člansku iskaznicu Stranke.